Findes der noget bedre end at samles om et stak vafler til eftermiddagshyggen eller en langsom weekendmorgen? Vi kan i hvert fald ikke komme i tanke om ret mange ting, der stikker kombinationen af hjemmelavede, søde sager og hyggeligt samvær med dem, vi har kær. I opskriften her har vaflerne fået et twist af lakrids, men du kan sagtens udelade det, hvis du blot vil have vaflerne, som du kender dem. Servér dem med den lækreste brombærkompot.
Er du vild med vafler? Prøv disse franske vafler med creme!
30 små hjerter
250 g hvedemel
½ tsk. salt
1 knivspids bagepulver
2spsk. lakridspulver
2½ dl sødmælk
4 æg
3 spsk. sukker
25 g smør
Kompot:
Se også: Nougatstang med chokoladeovertræk
Kompot:
Tip: Er du ikke vild med lakrids, men samtidig klar på at prøve noget nyt? Du kan evt. tilsætte frysetørrede hindbær eller jordbær i stedet. De har en herlig syrlig-sød smag, som er god til vafler. 1 tsk. stødt kardemomme smager også godt i vaffeldejen.