Skab gys og gru med klassiske, lækre cookies pyntet med chokolade-edderkopper. I opskriften her er der brugt Kim’s crispo kugler og Kim’s karamelkugler, men du kan sagtens bruge andet til at forme dine edderkopper.
Af Frk. Fryd 2019, redigeret af redaktionen 202212.10.2022
Det skal du bruge
125 g brun farin
125 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
225 g blødt smør
1 æg
350 g mel
1/2 tsk. salt
1 tsk. natron
Chokoladekugler
Smeltet chokolade
Sådan laver du edderkop-cookies
Pisk brun farin, sukker, vaniljesukker, æg og smør sammen i en skål.
Bland mel, salt og natron sammen i en anden skål og rør blandingen i lidt efter lidt.
Lav kgler på ca. 35 g. læg og dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bad dem ved 200° i ca. 8 minutter, til de er let gyldne.
Lige efter de er kommet ud af ovnen, placeres to chokoladekugler i hver cookie, mens de stadig er bløde.
Lad dem køle helt af.
Kom chokolde i en sprøjtepose, og lav edderkoppens ben.