Kager

Key limepie - lækker opskrift

Key limepie er en lækker frisk dessert, som frister de fleste. Den er på en gang frisk og sød i smagen, og så er den nem at lave!
af Mai Knauer og Eilen Anthoniussen4.04.2014Foto: Columbus Leth

Key limepie er for alvor på vej ind i det søde køkken. Denne skønne opskrift på key limepie stammer fra Key West i Florida og er lavet efter originalopskriften med kondenseret mælk. Key limepie smager simpelthen skønt og er perfekt at servere for gæsterne som dessert!

Vild med key limepie? Så kan du også lide cheesecake - få 6 lækre cheesecakes her!

Key limepie er en mellemting mellem en fromage og en cheesecake. Er du vild med de syrlige desserter med kiksebund, vil du også elske denne key limepie. Key limepie er meget nem at lave, og du kan have den færdig i løbet af få timer.

Det skal du bruge til key limepie:

Opskriften er til 8 små pies

Bund:
500 g bastogne-kiks
200 g smør

Fyld:
2 dåser kondenseret mælk
8 æggeblommer
Saft og revet skal af 10 usprøjtede limefrugter

Pynt til key limepie:
½ l piskefløde
Limeskiver eller spiselige blomster

Tip: Key limepie kan også laves med andre citrusfrugter som citroner eller appelsiner.

Læs også: Lav den perfekte citronfromage!

Key limepie - trin for trin

Sponsoreret indhold