Kransekage er en elsket dessert, og denne udgave skal nok blive mindst lige så elsket! Den lækre marcipandej får nemlig følgeskab af både abrikosmarmelade, chokolade og nougat, der giver en dejlig, blød smag. Desuden får du her ikke blot én stor kransekage, men derimod 25 små, lækre dessertkager, der er oplagte at servere for gæster ved festlige lejligheder.
Prøv også: Vild med kransekager? Sådan laver du marcipanen selv!
25 stk.
Kransekagemasse:
Abrikosmarmelade:
Fyld, dyp og drys:
Se også: Den lækreste nougatstang
Kransekagemasse:
Abrikosmarmelade:
Fyld, dyp og drys:
Se også: DIY: Tips til en smuk efterårsbuket
Så bare rolig! Mette Blomsterberg er nemlig på banen. Denne opskrift er fra hendes nye kogebog Småt og godt, hvor du finder 80 forslag til små snacks og hapsere. De små anretninger fås både i den salte og den søde afdeling, og hapserne er selvfølgelig lavet af de bedste råvarer med den gode smag og den visuelle oplevelse i centrum.