Marcipan er altid god i kage. Og selvfølgelig skal der marcipan i disse søde og skønne mazariner.
Mazariner med brombær-hyldebær-glasur
12 stk
Mazariner
100 g god marcipan
100 g sukker
100 g blødt smør
2 æg
1 spsk mel
Glasur
Ca. 4 spsk brombær- og/eller hyldebærsaft
Flormelis
Solbær og brombær til pynt
Sådan laver du mazariner
Rør marcipan, sukker og smør hvidt og luftigt med en elpisker. Tilsæt æggene, 1 ad gangen, og til sidst mel.
Hæld dejen i smurte porcelænsforme (ca. 1 dl) eller muffinforme, og bag mazarinerne ved 160 ° i ca. 20 minutter. Lad de nybagte mazariner afkøle.
Rør en glasur af frugtsaft og flormelis. Hvis du tilsætter brombær, giver det en flot vinrød farve, mens solbær giver en mere pink farve. Dekorer dine mazariner med glasur, og pynt dem til sidst med brombær og solbær.