Makronbunde, hindbærsmørcreme og chokoladeovertræk. Hvem kan modstå en Sarah Bernhardt-kage? De dekorative kager pynter så på fint på kagebordet, når du drysser dem med frysetørrede hindbær.
af Camilla Biesbjerg Markussen.14.10.2021Foto: Betina Hastoft.
16 stk
Makronbunde
200 g marcipan
60 g flormelis
20 g æggehvider
Hindbærsmørcreme
200 g blødt smør
100 g flormelis
1½ tsk. vaniljesukker
80 g hindbær
Pynt
200 g mørk chokolade
2 spsk. frysetørrede hindbær
Sådan laver du Sarah Bernhardt-kager
Makronbunde
Tænd ovnen på 200°.
Ælt marcipan, flormelis og æggehvider sammen til en ensartet masse.
Form massen til 16 små kugler, fordel dem på en bageplade med bagepapir, og tryk dem flade.
Bag makronbundene i ovnen i 8-10 minutter. Afkøl.
Hindbærsmørcreme
Pisk smør, flormelis og vaniljesukker luftgt i en skål med en elpisker.
Mos hindbær, og pisk dem sammen med smørcremen.
Læg en skefuld hindbærcreme på hver makronbund, og smør den op i en top, så den bliver kegleformet.
Sæt kagerne i fryseren i 30 minutter.
Pynt
Hak chokoladen, og smelt ¾ af den i en skål over vandbad.
Tag skålen af varmen, og rør den sidste chokolade i, til den har en temperatur på 31-32°.
Dyp kagerne chokoladen, og drys med frysetørrede hindbær.