Prøv denne lækre lakserillette med asparges, stenbiderrogn og rygeost. Den fungerer både som forret, til din picnic eller som snack. Få opskriften herunder!
af Marie Melchior.20.04.2020Foto: Betina Hastoft.
4 personer
Ingredienser
400 g røget laks
100 g rygeost
1 dl piskefløde
Salt og peber
60 g blødt smør
1 lille bundt kørvel
1 bundt asparges
100 g stenbiderrogn
Sådan laver du lakserillettes med rygeost
Skær den røgede laks i små terninger og hak den fint.
Pisk rygeosten cremet med en elmikser.
Pisk fløden til skum. Vend rygeost og den piskede fløde sammen.
Krydr med salt og peber.
Rør den hakkede røgede laks sammen med det bløde smør.
Vend lakseblandingen sammen med rygeostblandingen.
Hak kørvelen fint og rør den i rilletterne.
Lad hvile en times tid.
Server med dampede grønne asparges og stenbiderrogn til.