Fisk og skaldyr

Limfjordsøsters med æble, glaskål og peberrod

Skøn opskrift fra Vipps foodstyling event
af Mikkel Karstad, Foto: Anders Hviid / fra Vipp foodstyling event.21.11.2012

4 personer

4-8 Limfjords østers
1 dansk æble
1 lille glaskål
10-15 gr. frisk revet peberrod
3-4 spsk. koldpresset rapsolie
3-4 spsk. æbleeddike
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Skræl glaskål og skær glaskål ud i helt små tern, kom tern op i en skål. Frigør æble for kernehus og skær æblet ud i små tern og kom op til glaskål.

Tilsæt olie, eddike og revet peberrod og vend det godt rundt, krydre med friskkværnet peber og lad det trække 5-10 min.

Åben østers, tjek for friskhed og skaldrester, sæt østers på et godt underlag, så de står helt plan og saften ikke løber ud.

Kom en skefuld af vinaigretten på hver østers og server med det samme.

Se Mad & Boligs reportage fra dagen, hvor denne ret blev lavet, og billedet blev taget.

Sponsoreret indhold