Fisk og skaldyr

Low carb bønnepasta med pesto og jomfruhummer

Pasta med pesto har de fleste af os nok spist en masse gange. Nu kan retten nydes i en low carb-udgave, med jomfruhummere på toppen. Opskriften leverer Maria fra bloggen Vanløse Blues
af Cecilie Rubini 11.05.2014

Meget dårligt kan man (desværre) sige om pasta, og i forsøget på at blive bikiniklar, er det en god ide at gå uden om kulhydraterne. Men det smager jo godt - heldigvis findes der masser af alternativer til den hvide pasta.

Se også: Brød og boller uden mel

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Et af dem er bønnepasta. Altså pasta fremstillet af soyabønner - Den har et højt protein indhold på hele 20 g pr 100 g og kun 10 g kulhydrat, hvor af de 9,8 er kostfibre, så det er altså en mættende omgang vi har med at gøre her. Og så smager det godt. Særligt med en god hjemmelavet pesto, og en omgang fisk. Maria fra bloggen Vanløse Blues, giver os dette bud på en ret med bønnepasta:

1 portion:

50 g bønnepasta
125 g krebsehaler (rejer kan også bruges)
1 stor håndfuld spinat
1 spsk persillepesto
Salt og peber

Opskrift på hjemmelavet pesto

Sådan gør du:
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Kom en stor håndfuld spinat i en dyb tallerken, som du vil spise af.

Se også: Tre opskrifter med fisk

Hæld vandet fra pastaen i et dørslag, kom en spsk. pesto i og vendt det godt rundt mens pastaen er dampede varm. Kom den varme pasta oven på spinaten og lad varmen fra pastaen blødgøre spinaten.

Top pastaen med krebsehaler, dryp med en god olivenolie og drys med salt og peber.

Billede og opskrift tilhører vanloeseblues.blogspot.dk

SE FLERE OPSKRIFTER HER