Hvis du er på jagt efter en rigtig velsmagende, smuk og luksuriøs ret til gæste- eller nytårsmenuen, så er oksemørbrad i ovn med kantarelsauce, kartoffelpuré og syltede rødløg sagen.
En ting er, at du ender med en tallerken, som alle dine gæster vil elske, men noget andet - og måske endda endnu vigtigere - er, at det er en overkommelig opgave at tilberede den til et større selskab.
Opskriften her er til 4 personer, men du skal være opmærksom på, at det bliver nogle ordentlige bøffer.
Kødelskerne i selskabet bliver begejstrede, men husk, at du nok skal servere en let forret og vente lidt med desserten, hvis du vælger at holde fast i bøfstørrelsen.
Mangler du flere ideer til nytårsmiddagen?
Forret:
Dessert:
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave oksemørbrad i ovn med kantarelsauce, kartoffelpuré og syltede rødløg
MØRBRAD I OVN:
KANTARELSAUCE:
KARTOFFELPURÉ:
SYLTEDE RØDLØG:
PYNT:
MØRBRAD:
KANTARELSAUCE:
KARTOFFELPURÉ:
SYLTEDE RØDLØG:
SERVERING:
Vores søstersite, SPIS BEDRE, har en af de mest populære opskrifter på klassisk oksesteg. Find opskriften her: Gammeldags oksesteg.