I denne opskrift er der grønkål - en rigtig vintergrøntsag, som er fyldt med fibre og vitaminer, som kan holde dig sund og friske hele vinteren. Få opskriften herunder.
LÆS OGSÅ: Tre opskrifter med grønkål du SKAL prøve
Portion: 4 personer
Tid: 25 minutter
INGREDIENSER:
Grønkålssalat:
Granatæbledressing:
FREMGANGSMÅDE:
Grønkålssalat:
Rib grønkålen, skyl den, og skær den i grove stykker. Kog grønkålen i letsaltet vand i ca. 2 minutter.
Hæld vandet fra, og skyl kålen i koldt vand. Tør eller slyng kålen fri for vand, og læg den på et fad.
Rist hasselnødderne på en varm pande, nulr skallen af, og drys nødderne over salaten.
Granatæbledressing:
Flæk granatæblet, og hold det over en skål med skærefladen.