Fisk og skaldyr

Rå laks med salat og æbledressing

Køb din laks frisk hos fiskehandleren og server denne ret som forret eller let frokost.
af Trine Hahnemann. Foto: Lars Ranek.5.07.2012

4 personer

16 skiver rå laks
10 radiser
10 grønne asparges
2 hjertesalat
4 skiver rugbrød

Dressing:
4 spsk æbleeddike
2 spsk friskrevet peberrod
1 tsk honning
2 spsk olie
friskkværnet peber
lidt groft salt

Læg lakseskiverne på et fad. Pisk dressingen sammen, og hæld den over laksen. Lad laksen stå i ca. ½ time. Skær radiserne i tynde skiver og aspargesene i tynde strimler på langs. Riv salatbladene i mindre stykker. Vend radiser, asparges og salat sammen, og server den oven på laksen med ristet rugbrød til.

Hahnemanns nordiske sommermad

Sponsoreret indhold