Grønt

Chilipesto

Servér Lone Vitus' dejlige chilipesto med et godt stykke brød til.
af Hanne Gabel Christensen 13.09.2012

2 røde peberfrugter
100 g smuttede mandler
100 g røde jalapenos eller anden fyldig chili
1 stort skalotteløg
2 dl god olivenolie
2 tsk salt
friskkværnet sort peber og cayennepeber

Skær peberfrugterne i halve, og grill dem i ovnen, så skindet bliver sort. Tag dem ud, og læg dem i en skål med film over i 20 min. Derefter er skindet lige til at fjerne. Hæld peberfrugterne i en foodprocessor eller blender sammen med jalapenos, skalotteløg og olivenolie og kør til pestoen har en passende cremet konsistens.

Smag til med salt, peber og lidt cayennepeber. Server chilipestoen med godt brød til.

Få også 3 opskrifter på pesto her!

Flere opskrifter fra Lone Vitus:

Rød jordskokkesuppe med parmaskinke

Risotto med artiskokker og kantareller

Den kvindelige bonderøv

Sponsoreret indhold