Se også
Tænd ovnen på 180°.
Hæld mandlerne i en skål.
Rør salt og vand sammen i en anden skål, til saltet er opløst.
Vend mandlerne i saltlagen, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag mandlerne i ovnen i ca. 15 minutter, til vandet er fordampet.
Lad mandlerne afkøle helt på bagepapiret, og hak dem groft.
Skyl asparges, og bræk de nederste, træede ender af.
Bælg ærterne.
Blanchér ærter og asparges i en gryde med letsaltet vand i 20 sekunder.
Hæld vandet fra, og skyl straks grøntsagerne i koldt vand.
Skyl og tør feldsalat og blåbær.
Del osten i mindre stykker.
Servering:
Anret feldsalat, ærter, asparges, blåbær og ost i dybe tallerkener, dryp med lidt olivenolie, og top med saltede mandler og spiselige blomster.