Grønt

Hjemmelavet rabarberchutney

Brug en rabarberchutney som tilbehør til stegt fisk, lam, svinekød, fjerkræ og til koldt kød og charcuterie.
af Mikkel Karstad / Foto: Anders Schønnemann2.05.2016

Rabarber er en sommerfavorit, som bliver brugt til at give sød frugt, is, kage og bær et syrligt modspil, og derfor glemmer man ofte, at de skønne, røde stængler faktisk også fungerer rigtig godt sammen med kød, fjerkræ og fisk. Den her rabarberchutney er en god måde at få rabarber ind i hverdagsretter og nyde dem til andet end det søde. Brug en rabarberchutney som tilbehør til stegt fisk som makrel eller hornfisk, til lammekød, til svinekød, til fjerkræ og til koldt kød og charcuterie. Vild med rabarberchutney? Se mere om forårsbebuderen rabarber her! Rabarberchutney med fennikelfrø og korianderfrø 1 sylteglas/ca. 1 liter Det skal du bruge til rabarberchutney:

  • 8-10 stængler rabarber
  • 1 stort rødløg
  • ½ spsk. hele korianderfrø
  • ½ spsk. hele fennikelfrø
  • 3 spsk. rørsukker
  • 3 spsk. æbleeddike​
Se også: Rabarbergrød med vaniljeis, marengs og crumbleSådan laver du rabarberchutney:

Se flere gode opskrifter med rabarber her!

Dessert med rabarber – få 10 opskrifter her!

Sponsoreret indhold