Tabbouleh er en fantastisk libanesisk salat, som er blevet spist i Mellemøsten i mange år.
Salaten er nem at lave og kan serveres som tilbehør til mange forskellige retter. Tabbouleh gør sig dog særligt godt sammen med ost, gode oliven og brød.
Prøv opskriften på libanesisk tabbouleh lige her!
SE OGSÅ: Hjemmelavet falafel med pitabrød
Det skal du bruge for at lave libanesisk tabbouleh
Antal: 4 personer
Bulgur er lavet af durum-hvede ligesom god pasta. Hveden bliver forkogt og (sol-)tørret, skaldelene bliver fjernet, og til sidst bliver den knust.
Derefter er bulguren hurtig og nem at tilberede, og den har en blød konsistens og en mild og lidt nøddeagtig smag.
Bulgur har været brugt i det mellemøstlige køkken igennem årtusinder og er især kendt fra tabbouleh, kibbeh og fra de små, tyrkiske meze-retter.
Bulgur er en god afveksling fra ris og couscous og har et lidt højere indhold af proteiner og mineraler. Brug den også i pilaf, supper, salater og som fyld i f.eks. ovnbagte grønsager.