Italienerne kan noget med at lave god hverdagsmad, og det er den her opskrift et glimrende eksempel på. Det er en nem pastaret med aubergine, hvidløg, ansjosfileter, parmesan og rucola, hvilket er meget få ingredienser, men resultatet er en ret med stor smag. Smag selv... Se også: 7 bud på en nem pastaret til aftensmaden
Hvis du har mod på selv at lave et katalog over de nemme pastaretter, som du godt kan lide, så skal du blot huske på nogle få grundingredienser - resten kan du eksperimentere med. En vellykket og nem pastaret kræver først og fremmest rigtig god pasta. Pastaen skal være så frisk som muligt, være den ægte italienske slags med æg og serveres al dente. Derudover skal du have en kvalitetsolivenolie, frisk hvidløg og salt og peber. De fem ting er faktisk hovedingredienserne i en nem pastaret. Dertil kan du tilføje kød, grøntsager og fisk efter smag og behag. Et lille fif er også at have nogle ægte italiensk specialiteter på lager, som kan tilføre retten den autentiske smag. Find italienske specialprodukter her!