De her nemme græskarwraps er en farverig og velsmagende ret, der både kan fungere som forret eller tapas-ret.
af Julie Hey.15.12.2017Foto: Betina Hastoft.
Disse græskarwraps er en dejlig nem måde at få det bedste frem i de gode græskar. De er supernemme at lave, og kombinationen af græskar, timian, bacon og hvidløg kan noget helt særligt. Nogle gange er simpel mad bare bedst!
4 personer
Ingredienser
1 hokkaido
Salt og peber
2 pakker baconskiver
Frisk timian
4 fed hvidløg
Olivenolie
Sådan laver du græskarwraps
Tænd ovnen på 175°.
Skær græskarret i 8 tykke både og fjern skræl og kerner.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med salt og peber.
Bind to skiver bacon om hvert græskarstykke og tilsæt timian og hele hvidløgsfed.
Dryp godt med olivenolie og steg det i ovnen i ca. 30 min.
Serveres varme, evt. sammen med andre småretter eller tapasretter.