Få opskriften på salat med grillet radicchio og jordbær. Den kan spises som en lille forret eller som tilbehør til grillet fisk, fjerkræ eller lyst kød.
Ingredienser
LÆS OGSÅ: OPSKRIFT: Grøn salat med edamamebønner og pinjekerner
Fjern de yderste blade af radicchioen, skær rodenden af og del den ud i blade.
Læg bladene i en skål og vend dem med 1 spsk honning, 1 spsk balsamico, 1 spsk olivenolie, salt og peber. Lad salaten trække i 5 minutter., inden den skal på grillen.
Læg radicchio på en varm grill og grill ca. 1 min. Husk at vende bladene rundt et par gange, så de bliver ens grillet på alle sider og falder lidt sammen, men stadig har noget sprødhed.
Tag radicchio af grillen, læg dem i et fad og vend med den resterende honning, balsamico og olivenolie, så de bliver dejlig saftige.
Nip blomsten af jordbærrene og skær dem ud i tynde skiver.
Drys jordbær og kørvel på toppen af de lune radicchioblade.
Anret salaten i en skål og kom store flager af Vesterhavsost på toppen.
Server salaten med det samme, så den stadig er lidt lun.