Pil hvidløg, og hak den fint.
Skyl og hak mynte fint.
Pres citronen.
Rør citronsaft, mynte og hvidløg sammen med yoghurt i en skål, og smag dressingen til med lidt salt og peber.
Lad dressingen hvile i køleskabet indtil servering.
Har du yoghurtdressing tilovers? Brug den til at marinere kylling eller i sandwich og burger. Den kan også sagtens nydes som dip til sprøde grøntsagsstænger. Yoghurtdressingen holder sig ca. to døgn på køl.
Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Dræn pastaen i en sigte, og vend den med lidt olivenolie i en skål.
Skyl og nip jordbær, og skær dem i skiver.
Skyl tomaterne, og skær dem i skiver.
Skyl og tør salaten, og del den i salatblade.
Smuldr fetaen groft.
Læg salatbladene i serveringsskåle, og fordel pasta, jordbær og tomat ovenpå.
Top med feta og pistacienødder, dryp med yoghurtdressing, og servér straks.