Grønt

Sådan piller du et granatæble

Få den bedste metode til at pille et granatæble, så du slipper for røde kerner og saft i hele køkkenet.
af Ditte M. Hansen 25.01.2018

Kunsten at pille et granatæble kan være stor og krævende og ende i et svineri af røde kerner og saft i køkkenet og på dit tøj, hvis du ikke ved, hvordan du griber den røde frugt an.

Men fortvivl ikke. Der findes heldigvis en genial metode til at få de søde, let syrlige og rubinrøde kerner ud af det populære æble, som du efterfølgende kan bruge i alt fra salater til desserter og cocktails.

Når du har fået kernerne ud, kan du opbevare dem i køleskabet i seks til otte dage. Hele granatæbler kan holde sig i seks til otte uger i køleskabet.

LÆS OGSÅ: 7 grunde til at spise granatæble

Sådan piller du et granatæble trin for trin

  • Skær rundt i granatæbles kant
  • Pil den øverste del af
  • Skær langs de hvide hinder for at åbne frugten
  • Pil toppen ud med rod
  • Pil stille og roligt alle kernerne fri, så du minimerer saftsprøjt

Se også videoen herunder

Sponsoreret indhold