Grønt
4 personer
¼ savojkål
100 g valnødder el. hasselnødder
2 æbler
1 skalotteløg
½ dl koldpresset rapsolie
3 spsk æbleeddike
salt og friskkværnet peber
½ bundt persille
Snit savojkålen helt fint, og hæld den i en skål, skyl igennem i koldt vand, og lad kålen ligge i vandet. Rist nødderne let på en tør pande, så de bliver lidt gyldne og begynder at dufte. Tag nødderne af panden, og hak dem groft. Hæld vandet fra savojkålen, og lad den dryppe grundigt af. Skær æblerne i kvarter og herefter i helt fine skiver, pil skalotteløget, og skær det i helt tynde ringe.
Bland det hele sammen i en skål, og mariner med olie, eddike, salt og friskkværnet peber. Skyl persillen, og hak den groft. Hæld den i salaten, og vend det hele godt rundt.