Grønt

Spinatsalat med pære og sojadressing

Skøn vietnamesisk salat fra Anh Lê. Spinatsalat med pære og sojadressing har en sprødhed, der er let og lækker på én gang.
af Anh Lê Foto: Columbus Leth21.12.2012

Tilbehør til 4 personer

50 g spæde spinatblade
2 bak choi*
1 pære i julienne
2 skalotteløg
1 spsk ristede sesamfrø til drys

Dressing:
1 spsk sojasauce
½ spsk rødvinseddike
½ spsk sukker (evt. honning)
1 knsp. tørret chili
2 spsk olie

Skyl og tør spinatbladene, og skær bak choi i lange strimler. Skær pæren i tynde skiver, gerne med julienne, og hak skalotteløget fint. Bland ingredienserne, og læg salaten klar i en stor skål. Bland dressingen, og hæld den over salaten lige inden servering. Drys med sesamfrø.

* Bak choi fås hos grønthandlere og i velsassorterede supermarkeder. Alternativt kan du bruge en sprød salat som romaine skåret i lange strimler.

Få flere opskrifter fra restaurant Lê Lê her:
Havbarstatar
Sandart med forårsløg og ingefær
Grillede vagtler i five spice
Melon med kokosmælk, mynte, peanuts og knust is

Vietnam i Danmark

Sponsoreret indhold