Tilbehør til 4 personer
50 g spæde spinatblade
2 bak choi*
1 pære i julienne
2 skalotteløg
1 spsk ristede sesamfrø til drys
Dressing:
1 spsk sojasauce
½ spsk rødvinseddike
½ spsk sukker (evt. honning)
1 knsp. tørret chili
2 spsk olie
Skyl og tør spinatbladene, og skær bak choi i lange strimler. Skær pæren i tynde skiver, gerne med julienne, og hak skalotteløget fint. Bland ingredienserne, og læg salaten klar i en stor skål. Bland dressingen, og hæld den over salaten lige inden servering. Drys med sesamfrø.
* Bak choi fås hos grønthandlere og i velsassorterede supermarkeder. Alternativt kan du bruge en sprød salat som romaine skåret i lange strimler.
Få flere opskrifter fra restaurant Lê Lê her:
Havbarstatar
Sandart med forårsløg og ingefær
Grillede vagtler i five spice
Melon med kokosmælk, mynte, peanuts og knust is