Fermenterede produkter som fiskesauce, black bean sauce og soja giver smagsmæssig dybde, da de bidrager med den femte grundsmag, umami, som også kendetegner smagen af kød.
Svampe er også en god umami-kilde ligesom ost. Denne ret gør sig som en god forret til middagsselskabet eller hvis du vil forkæle dig selv i hverdagen, er den også god som aftensmad.
Det bliver en ret du sent vil glemme og vi garanterer dig for at det ikke er sidste gang den kommer på bordet.
SE OGSÅ: Krydret gulerodssuppe med basilikum
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave svampesuppe med ostebrød
SE OGSÅ: Opskift på supper- 10 farvoritter
Opskriften er fra bogen: Flere kødfrie dage
Kogebogen er opfølgeren til Kødfri Mandag, som Nadia Mathiassen udkom med for to år siden. Ud over at skrive kogebøger er Nadia Mathiassen kvinden bag bloggen Foodfanatic.dk og leverer opskrifter til blandt andet magasiner. Bogen er blevet til sammen med madfotograf Chris Tonnesen og er inddelt efter de fire årtider. Flere kødfrie dage. 192 sider, 235 kr. (Strandberg Publishing).