Svampene pibler frem i både løv- og nåleskove netop nu og heldigvis for det!Den umamifyldte svamp er en enestående smagsgiver i de fleste salte retter, og sammen med ganske få andre ingredienser kan den hurtigt udgøre et helt måltid.
I denne opskrift på syltede svampe er det intet mindre end lækre kantareller, der skal syltes. De syltede kantareller får selskab af skalotteløg og fennikel, hvilket giver en lækker kombination, der med garanti vil falde i alle svampe-elskeres smag.
Du kan bruge dine syltede svampe til mange forskellige ting - blandt andet gryderetter, en lækker svamperisotto eller noget helt tredje. Når du sylter dine svampe, forlænger det også holdbarheden, så du kan nyde godt af svampene helt ind i vintermånederne.
SE OGSÅ: Den berømte bygotto fra GRØD
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave syltede kantareller med skalotteløg og fennikel
Vil du have tips til svampejagten? Hjemmebragte svampe smager bare bedst, men man skal være opmærksom, da nogle kan være giftige og nogle endda dødelige. Her får du vigtige tips til din svampejagt!