Syltede rødløg er så nemt at lave og kan piftenærmest enhver ret op!
Typisk spiser vi de syltede rødløg oven på en grillet hotdog som et syrligt alternativ til agurkeskiverne. De syltede rødløg gør sig også rigtig godt i en hjemmelavet burger - prøv f.eks at smide rødløg i en af disse tre smagfulde burgere!
Men de røde løg gør også stor gavn i andre retter. De syltede løg har en sur-sød smag og egner sig derfor godt som et surt element i en salat. Når løgene syltes, får de også en smuk lyserød farve, hvilket også får din mad til at se smukkere ud.
Din frokost kan også blive ekstra lækker, hvis den er toppet med lidt syltede rødløg. Prøv fx at riste et stykke rugbrød, smør det med grøn pesto, læg en halv avokado på og top maden med rødløg og ristede kerner.
Du har sikkert allerede alt, hvad du skal bruge for at lave de fineste syltede rødløg. Du skal nemlig blot bruge rødløg, salt, sukker og eddike. Så bliver det ikke nemmere!