Smag en bid af sommer og sol med denne lækre og lette sommerret. Når du vikler laksen ind i sprøde kålblade, får du både grøntsager, protein og sundt fedt i én lille pakke. Du kan lave din egen krydrede salt ved at blande tørrede chiliflager og havsalt, og servere den til savojkålswrappene.
LÆS OGSÅ: Salat med røget laks og radiser
Tid: 35 minutter – Opskrift til 4 personer
INGREDIENSER
TILBEHØR
SAVOJKÅLS-WRAPS
FREMGANGSMÅDE
Skær laksen i 4 stykker. Skyl og riv skallen af citronen. Bland citronskal, chiliflager og sesamfrø i en dyb tallerken, og vend laksestykkerne i blandingen. Steg laksestykkerne i olie på en pande i 2 minutter på hver side. Tilsæt honning og sojasauce, og lad det stege med i yderligere 3 minutter, til laksen er gylden og sprød.
Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på pakken, og lad edamamebønnerne koge med i de sidste 2 minutter.
Savojkåls-wraps: Skær stokken af kålbladene. Læg bladene i en skål, hæld kogende vand over, og lad dem trække i et par minutter, til de er bløde. Hæld vandet fra. Skyl og flæk agurken; skrab kernerne ud, og skær agurken i skiver. Fyld kålbladene med risblandingen, agurk og laks. Drys wrappene med plukket koriander, og servér med limefrugter skåret i både.