Brøndums har udviklet de fineste snapas-opskrifter, der er perfekte til påskebordet! Snapas er små lækre hapsere, som serveres med iskold snaps.
Brøndum kalder deres små snapas for moderne frokostklassikere - og det er meget passende, du får nemlig alle frokostklassiskerne serveret på en ny og lidt overraskende måde.
Her får du fem skønne snapas-opskrifter, som med garanti vil imponere påskegæsterne.
Snapas: Laks med rygeost
(Det store billede)
Purløg
Radiser
Røget laks
Rygeost
Rugbrød
Snapas: Vagtelæg med ansjos
Dild
Ansjosfilet
Kogt vagtelæg
Kogt kartoffel
Knækbrød
Snapas: Rejer med chili
Rejer marinerede i:
Citron
Hvidløg
Chili
Koriander
Læs også: Opskrifter på lækre forretter med rejer!
Snapas: Lakserogn med cremefraiche
Dild
Citronskal julienne
Citron
Cremefraiche 38 %
Lakserogn
Snapas: Sild med karrycreme
Karrycreme:
Cremefraiche
Rødløg
Karry
Æble
Kapers
Dild
Sild
Fladbrød
Alle snapas serveres selvfølgelig med et glas iskold snaps, som fx kunne være Brøndums Snaps eller Brøndums Snaps Klar.
Læs også: Lav lækre tapas-forretter til nytår