Vietnamesisk inspireret sommermad - svælg i frisk frugt og grønt serveret så råt som muligt i overraskende anretninger. Vi har ladet os inspirere afdet vietnamesiske køkkens sans for grill og rå grøntsager med et spicy touch.
Menu
Forret
Stegte jomfruhummerkager med sød/stærk
tomatsalat
Hovedret
Grillet oksefilet med spicy grønt og nudler
Dessert
Asiatisk ravioli med sommerbær, mascarpone og sprødt myslidrys
Sommermad - tidsplan
Dagen før:
Blend lime/peanutcrunch,
og opbevar tørt.
Rist myslidrys,og opbevar tørt.
3 timer før middagen:
Rens grøntsager til snack,
og læg dem i isvand.
Rør friskostdip og fiskefars.
Rør marscaponecreme,fyld i sprøjtepose,
og læg på køl.
Mariner oksekød.
Kog nudlerne.
Kort før og under middagen:
Anret snacken i små skåle.
Tænd for grillen.
Steg fiskekager.
Mariner tomater til forret og grøntsager til hovedret.
Grill/steg oksekød.
Dyp rispapir i vand, og anret desserten lige før servering.