Denne opskrift på hjemmelavet mysli er fyldt med skønne nødder og kerner, smager af et strejf af english breakfast-te og er toppet med tørrede æbletern. Perfekt til morgenbordet. Få opskriften her!
Opskrift og12.06.2021foto: Skovdalnordic.com
2 personer
Tørrede æbler:
1 kg æbler
1 citron
English breakfast-mysli:
50 g valnøddekerner
50 g kokosnød
200 g finvalsede havregryn
2 spsk. english breakfast-te (teblade)
50 g solsikkekerner
50 g græskarkerner
50 g pinjekerner
150 g flydende honning
100 g tørrede æbler
hjemmelavet mysli - Sådan gør du
Tørrede æbletern:
Skær æblerne i små tern, dryp dem med lidt citronsaft, og læg dem på bagepapir.
Tør æbleternene i ovnen i 4 timer ved 80°.
Lad dem køle helt af, og hæld dem på rene glas med låg, som kan lukkes helt til med f.eks. en gummiring. Sæt glassene et mørkt og køligt sted.