Torsk i ovn
Torsk i ovn til 4 personer
600 g torsk med skind uden ben
olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
Er du pjattet med torks, så prøv her torsk med spinat
Rødbeder i sennepsdressing til torsk i ovn:
½ kg små rødbeder, skrællede
olivenolie
havsalt og friskkværnet peber
1 tsk. grovkornet sennep
2 spsk olivenolie
1 tsk kapers
1 spsk hvid balsamico
Pynt:
hakket persille
Tilbehør:
Kogte kartofler med persilledrys
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Fremgangsmåde til torsk i ovn
Skær rødbederne i stykker på skrå, og krydr godt med olie, salt og peber. Bag dem i 25 minutter i en 180° varm ovn. Bland sennep med olivenolie, kapers og balsamico. Smag til med salt og peber.
Krydr din torsk med salt og peber, stil stykkerne i et ovnfast fad med bagepapir, og dryp lidt olie over. Bag din torsk i ovn ved 180° i 9 minutter, fjern skindet med en kniv, og krydr med peber, olivenolie og persille. Vend de varme rødbeder i dressingen, og servér dem straks til den varme torsk i ovn.
Skær den varme torsk i helt tynde skiver, læg dem fladt på en tallerken, og krydr med salt, peber og sukker. Fordel fennikel og radiser over, og dryp citronsaft og olivenolie på. Servér den lækre torsk med et godt brød til. Torsk i ovn er en nem og lækker måde at få fisk på.