Tortilla med fjordrejer, stikkelsbær-relish og urter har aldrig været bedre! Den lille fjordreje er en stor delikatesse, der svømmer rundt i danske farvande. Selv om du ikke er så ferm som fordums rejekællinger til at pille de små krebsedyr, er det alligevel besværet værd.
Den oprindelige mexicanske tortilla er lavet på majsmel, mens hvedetortillaen blev bragt til kontinentet fra Spanien af kolonisterne. Majspandekagen er noget tykkere og porøs. Gem rejehovederne til at koge en suppe eller bouillon på.
Servér den til middagsselskabet eller i hverdagen, er perfekt til de fleste lejligheder!
LÆS OGSÅ: Fjordrejer: Læs alt om sæson, kogning og pilning
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave tortilla med fjordrejer:
Stikkelsbær-relish:
SE OGSÅ: Laksetærte med broccoli
Stikkelsbær-relish:
Servering:
Prøv denne friske og simpel måde at tilberede en forret med jomfruhummer på. Få hele opskriften her!