Du finder opskriften herunder, hvor "danskernes kaviar", stenbiderrogn, bliver brugt som hovedingrediens, og du må endelig ikke være bange for at tilføje lidt ekstra, hvis du har noget i overskud.
I kombination med vagtelæg, sprøde jordskokker og cremet rygeost er det den perfekte forret til middagsselskabet eller nytårsaften.
LÆS OGSÅ: Torsk i parmaskinke med rødbeder og vagtelæg
Vagtelæg og stenbiderrogn serveret med jordskokchips og rygeostcreme
Antal: 6 personer
Det skal du bruge for at lave stenbiderrogn med vagtelæg:
LÆS OGSÅ: De bedste opskrifter med stenbiderrogn
Jordskokchips:
Rygeostcreme:
Stenbiderrogn:
Jordskokchips:
Rygeostcreme:
Vagtelæg:
Servering:
Prøv en ny forfriskende måde at servere stenbiderrogn - Prøv opskriften her!
Prøv denne opskrift på stenbiderrogn med salat af glaskål, agurk og meget mere. Få opskriften her!
Prøv denne forret, hvor blinis er skiftet ud med små røsti hapse i stedet. Man bliver næsten afhængig! Få opskriften her!