Blåbær, ingefær og chia-frø er guf for din hjernes måde at fungere på - og din hud bliver smukkere.
LÆS OGSÅ: OPSKRIFT | Farverig og smagfuld salat der mætter
Her får du to opskrifter, hvor det bedste fra naturen er bevaret, så der er flest mulige næringsstoffer, mineraler, fibre og andre gode sager til dig og din krop.
Portion: 1 person
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Blend A38 med skyr, æblemost, ingefær, vanilje, blåbær, olie og isterninger, og smag til med lime.
Smoothien får med valnøddeolien et ernæringsmæssigt omega-3-fedtsyreløft og dermed et tryk mere på den antiinflammatoriske speeder. Det strejf af god smag, som denne olie også giver, hænger rigtig godt sammen med smagene i øvrigt i denne smoothie: ingefær, æble, lime, vanilje og bær. Har du ikke valnøddeolie, så tag en lille håndfuld valnødder til smoothien.
Opskriften er fra bogen ”Den store antiinflammatoriske kostguide” af Martin Kreutzer og Anne Larsen. Bogen kan købes HER
Portioner: 2 personer
Ingredienser:
Sæt chiafrø i blød i mælken i mindst en time eller natten over i køleskab.
Bland med vaniljepulver, og pynt med blåbær, kokoschips og citronskal.
Opskriften stammer fra bogen ’51% Raw – Halvrå powerfood, som gør dig levende’ og kan købes online HER