Safran er det søde køkkens karry. Det er som et magisk drys, som byder på en flot, gul farveeksplosion. Det tager ens smagsløg på en eksotisk tur til fremmede lande og byder på nye oplevelser. I de her små frozen cheesecakes kommer både farven og smagen til sin ret. Linns frozen cheesecake toppes med forskellige bær i røde nuancer, der passer til sæsonen.
Flere festdesserter: Citronfromage fra Becauseitmatters
(6 små eller 1 stor kage)
10 digestive-kiks
50 g. smør
125 g. mascarpone ost
150 g. cream cheese
2 dl. piskefløde
0,5 g. safran
0,5 tsk. vaniljepulver
2 spsk. sukker
Flere festdesserter: Passionsfrugt-is fra Chocolat
Flere festdesserter: Pink festkage fra The Food Club
I galleriet herunder kan du se flere billeder af Linns frozen cheesecake. Du kan også besøge hendes blog Frk. Kræsen.