Lille bid, stor smag: Citronsnitterne her forener en himmelsk blanding af syrlig citron og sød kokos i små, lækre bidder - få opskriften her!
af Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Columbus Leth.12.11.2023
30 stk
Ingredienser
¾ citron, skallen herfra
200 g hvedemel
0,5 tsk. hjortetaksalt
100 g sukker
100 g kokosmel
200 g smør
Glasur
¼ citron, skallen herfra
2 spsk. citronsaft
125 g flormelis
Sådan laver du citronsnitter med kokos
Tænd ovnen på 175°.
Riv citronen, og bland revet citronskal, hvedemel, hjortetaksalt, sukker og kokosmel i en skål.
Smuldr smørret i dejen, og ælt den sammen.
Del dejen i 3, tril dem til lange stænger, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk stængerne flade med hænderne, og bag dem i 12-14 minutter, til de er let gyldne.
Glasur
Riv citronen, og pres saften.
Rør citronskal og -saft med flormelis til en glasur, og smør den på småkagerne, mens de stadig er lune.
Skær dem straks i snitter med en skarp kniv. Læg dem til afkøling på en bagerist, og opbevar de kolde, sprøde kager i en kagedåse.