De klassiske påskeæg med marcipan gemmer på en sød overraskelse af nougat! Disse påskeæg skal nok blive en succes - både hos børn og voksne
Påskeæg med nougatoverraskelse
18 påskeæg
Det skal du bruge
500 g ren marcipan
100 g blød nougat
150 g mørk chokolade til overtræk
10 smuttede, hakkede mandler til pynt
Sådan gør du
Del marcipanen i 18 stykker og form æggene i hånden, så de får den rigtige form - lidt spidse i den ene ende.
Skær nougat ud i små strimler. Halver hvert æg på langs. Læg en strimmel nougat i ægget og klem det godt sammen igen.
Smelt chokoladen i et vandbad. Rul dine påskeæg i chokoladen med en ske, så de får en grov overflade. Læg æggene på bagepapir, så er de lettere at tage af, når chokoladen er tør.
Pynt dine påskeæg med hakkede mandler, inden chokoladen tørrer. Når chokoladen er helt hård og tør, er de hjemmelavede påskeæg klar til servering.
TIP: Du kan erstatte de hakkede mandler med hakkede pistacenødder.