Hurtige mysliboller kan laves på ingen tid, smager himmelsk, og så kan de tilpasses resterne i dit køleskab og mindske madspild.
af Louise Danda Nell Ørsted24.08.2015Foto: Stine Heilmann.
Vi er vilde med den her opskrift på hurtige mysliboller, fordi den er så fleksibel. Du kan bruge det, du har i køleskabet og på den måde mindske madspild i hverdagen. Det er også et stort plus, at bollerne er hurtige at bage, fordi de er bagt med bagepulver og derfor ikke skal hæve. De kan bages i små forme eller direkte på pladen. Prøv også: Hurtige mysliboller til brunch
Opskrift på hurtige mysliboller
Antal: 10 bollerDet skal du bruge til hurtige mysliboller:
125 g skrællede gulerødder, squash og/eller rødbeder
2 dl yoghurt
1½ sammenpisket æg
250 g hvedemel eller fint speltmel
175 g mel blandet af fx rug-, grahams-, fuldkornshvede- og majsmel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk salt
50 blandede kerner, fx solsikke, hørfrø, sesam og græskar