Det søde flettede brød med cremet chokoladefyld har det flotteste stribede mønster, når du skærer det i skiver. Brødet hedder babka, som betyder "lille bedstemor", og det stammer oprindeligt fra Central- og Østeuropa, men immigranter bragte det med sig til Amerika, hvor det blev udbredt - og gudskelov for det, for det smager så skønt!
Har du helt styr på fletteteknikken? Sérver et fesligt fletbrød til middagen!
1 brød
Dejen:
Prøv også: Kernesundt valnøddebrød
Chokoladefyld:
<
Chokoladefyld:
Opskriften er fra bogen Mine amerikanske køkkennoter af kok Birgitte Kampmann. Gennem 10 kapitler kommer du på kryds og tværs af det store land, når forfatteren deler ud af sine favoritopskrifter fra sine mange års ophold i Amerika. Bogen henvender sig til den nysgerrige madinteresserede, som ønsker at få indsigt i det amerikanske madunivers. Her handler det ikke om hamburgers og hotdogs – forbered dig i stedet på at møde uventede smagsblandinger og teknikker, som du måske ikke har set før.