Brød & Boller

Langtidshævede flutes med hvidløg og rosmarin

Langtidshævet flute har mere smag og holder sig friskt længere. Perfekt som tilbehør til bl.a. suppe!
Tekst og20.02.2020Toto: Skovdalnordic.com
12 personer

Flutes

  • 25 g gær
  • 5 dl koldt vand
  • 2 fed hvidløg
  • 650 g hvedemel
  • 1 spsk. tørret rosmarin
  • 1 spsk. salt

Langtidshævede flutes - sådan gør du

  1. Opløs gæren i det kolde vand.

  2. Pres hvidløgene.

  3. Bland mel, presset hvidløg, rosmarin og salt.

  4. Lad dejen hæve til næste morgen i en stor skål i køleskabet.

  • Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og skær den i 12 stykker.

  • Stræk dejen til lange miniflutes, sno dem et par gange, og læg dem på bagepapir.

  • Lad dem efterhæve i ca. 15 minutter.

  • Bag dem i ovnen ved 225° i ca. 15 minutter, til de er gennembagte.

  • Sponsoreret indhold