HAVE
Bede & græsplæne
Drivhus & orangeri
Terrasse & altan
Kompost & gødning
Hæk & hegn
Frugter & bær
Havetips
Dyr & insekter
Træer & buske
Krydderurter
Havekalender
Ukrudt
Blomster & planter
Køkkenhave
Haveindretning
OPSKRIFTER
Forretter
Småkager & cookies
Brød & boller
Aftensmad
Desserter
Drinks & cocktails
Salat
Kager
Juice & saft
Tilbehør
Konfekt
Tips & tricks
DIY
Buketter & kranse
Skønhed & velvære
Højtider & mærkedage
DIY-projekter
Strik & hækling
BOLIG
Boligreportage
Indretning & trends
Tips & tricks
Stueplanter
VIDEO
OM
Abonnement
Nyt ISABELLAS
Annoncører
Om os
Kontakt
Nyhedsbrev
Prøv magasinet
Brød & Boller
Valnøddebrød med rosiner
Server dette lækre valnøddebrød lunt med et godt lag smør på, mums!
af Marie Melchior.
15.09.2010
Foto: Betina Hastoft.
Ingredienser
200 g mel
1½ tsk bagepulver
125 g sukker
100 g valnødder
50 g rosiner
125 g smør
1 dl mælk
2 æg
Sådan laver du valnøddebrød
Tænd ovnen på 175°. Sigt mel og bagepulver ned i en stor skål. Tilsæt sukkeret.
Hak valnødderne groft, og rør dem i melet sammen med rosinerne.
Hæld smør og mælk i en kasserolle, og smelt smørret over svag varme.
Rør den lune smør-mælke-blanding og æggene i melet, og rør, til dejen er ensartet. Hæld dejen i en brødform ca. 10 x 20 cm.
Bag brødet i 1 time. Test med en strikkepind, om det har fået nok. Er der dej på strikkepinden, skal det bage videre i ca. 10 minutter.
Se også
Energibrød med nødder og hørfrø
Se også
Hjemmelavet knækbrød
madbrød
Marie Melchior
Andre lækre opskrifter
Brød & Boller
Langtidshævede ølandsboller
Brød & Boller
Koldhævet surdejsbrød
Brød & Boller
Svenske fastelavnsboller med flødeskum og marcipan
Brød & Boller
Sandwichboller med manitobamel
ISABELLAS ANBEFALER
Småkager & Cookies
23 julesmåkager, du skal bage denne jul
Indretning
Hvordan skal din adventskrans se ud i år? Her har du 23 fantastiske bud
Stue
Inspiration til juleudsmykning: Kom med ind i 15 stemningsfyldte julestuer
DIY
Gaveidéer: Hjemmelavede julegaver
Mest læste
Desserter
Skønne desserter til mortensaften
Strik & hækling
26 gratis strikkeopskrifter til nybegyndere og øvede
Konfekt
Sunde havregrynskugler med dadler
Tips & tricks
Flydende eller pulver: Hvilket vaskemiddel skal jeg vælge?
Kager
Æblekage med kanel
Sponsoreret indhold