Krydr kyllingen udvendig og indvendig med salt og peber.
Opvarm olie og smør i en stegegryde, som også kan gå i ovnen.
Brun kyllingen på alle sider, og læg den så på et bræt.
Skær æbler og løg i både. Hak hvidløg og timian groft.
Stop så meget løg, æbler, hvidløg og timian som muligt ind i kyllingen.
Læg kyllingen tilbage i gryden sammen med laurbærblade og den resterende timian, løg og æbler.
Hæld hønsebouillon og hvidvin over kyllingen.
Læg låg på gryden, og steg kyllingen i en 200° varm ovn i ca. 90 minutter.
Tag kyllingen op af gryden, og partér den i mindre stykker.
Si saucen, og kog den lidt ind.
Skræl og riv rodfrugterne.
Skær løget i små terninger.
Rør de revne rodfrugter med løg, æg, salt og peber.
Opvarm en pande med rigelig olie.
Form små flade røstier, og steg dem i 5-6 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Læg dem på fedtsugende papir.
Skær bunden af rosenkålene, fjern de yderste blade, skyl og tør dem.
Steg dem i olie på en pande i 3 minutter.
Vend godt rundt hele tiden.
Hæld rosenkålene i en skål.
Skyl og hak persillen. Riv skallen af citronen, og pres saften. Rør det med olie, salt og peber.
Vend rosenkålen med dressingen samt persille, og servér