Vend smør, flormelis og salt sammen i en skål.
Rør æg i skålen, og tilsæt herefter de 2 slags mel.
Saml forsigtigt dejen uden at ælte for meget, pak den ind i husholdningsfilm, og læg den på køl i 1 time.
Rul dejen ud på et let meldrysset bord.
Beklæd tærteformen med dejen, så den dækker bund og kanter.
Skær overskydende dej væk, og stil tærtebunden i fryseren i 30 minutter.
Tænd ovnen på 180°.
Tag tærtebunden ud af fryseren, og fordel hindbærmarmelade i bunden.
Pisk smør, sukker, mandelmel, æg, likør og salt sammen til en ensartet creme i en skål.
Fordel mandelcremen oven på hindbærmarmeladen, og smør den ud i et jævnt lag.
Skyl hindbærrene, tryk dem let ned i mandelcremen, og drys med mandelflager.
Bag tærten i ovnen i 30-35 minutter, til den er flot gylden og gennembagt.
Afkøl på en bagerist.
Sigt lidt flormelis over tærten, og pynt med friske og frysetørrede hindbær.