Forretter

Små karamelliserede løgtærter

Disse små løgtærter er perfekte til en let frokost eller smagfuld forret til en fransk middag. De bløde, let brændte løg giver fantastisk smag og udseende. Få opskriften her!
af Skovdalnordic.com24.09.2021
4 personer

Små karamelliserede løgtærter

  • ½ pakke fersk tærtedej
  • 1 løg
  • 1 spsk. sukker
  • 1 dl cremefraiche 38 %
  • 50 g revet parmesan
  • 1 håndfuld purløg
  • 20 g smør

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180°.

  2. Rul tærtedejen ud på et let meldrysset bord, og udstik små, runde bunde, evt. med en udstikkerform eller et glas.

  3. Læg tærtebundene på en bageplade beklædt med bagepapir, gerne med god afstand imellem.

  4. Pil løget, skær det over på midten, og skær det herefter i helt tynde skiver.

  5. Vend løgskiverne i en skål med sukker.

  6. Smør tærtebundene med lidt cremefraiche, og drys med revet parmesan og fintklippet purløg.

  7. Fordel løgskiverne oven på tærtebundene, evt. i et fint mønster.

  8. Smelt lidt smør i en gryde, dryp smørret oven på tærterne, og bag dem i ovnen i 40 minutter, til de er let sprøde.

Sponsoreret indhold