Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Skyl og hak chilien helt fint, kassér evt. kernerne for en mildere smag. Skyl og hak koriander fint (gem evt. lidt til servering). Pres limefrugten.
Bland limesaft sammen med tomater, chili, koriander, sukker, salt og peber i en lille skål. Lad tomatsalsaen trække indtil servering.
Skær torskefileten i lange, tynde stykker.
Rør hvedemel, løgpulver, hvidløgspulver, paprika, salt og peber sammen i en skål. Pisk langsomt øl ind i dejen, til den er jævn og glat.
Varm olie op i en stor gryde, til den er ca. 180°.
Vend torskestykkerne i dejen, og læg dem forsigtigt ned i olien. Lad dem fritere, til de er gyldne og sprøde. Fritér ikke for mange torskestykker ad gangen, for så mister olien temperaturen.
Tag torskestykkerne op med en hulske, og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Krydr herefter med salt.
Skyl og snit rødkål. Skær mangokødet i tern. Skær limefrugten i både.
Rør mayonnaise og chilisauce sammen i en lille skål.
Fordel torskestykkerne på lune majstortillaer, og top med tomatsalsa, rødkål, mangotern og chilimayonnaise.
Servér fisketacos med limebåde og evt. lidt koriander.