Brød & Boller

Mumie-pølsehorn til halloween

Forvandl de traditionelle pølsehorn til uhyggelige mumier med et par store sukkerøjne og blodigt ketchup til. Perfekte til halloween!
Af Frk. Fryd, redigeret oktober 202212.10.2022
16 personer

Det skal du bruge

  • 25 g gær
  • 1 dl vand
  • 1,5 dl yoghurt natural
  • 1 tsk. salt
  • 1 æg
  • 50 g smør
  • ca. 450 g mel
  • 16 pølser
  • sukkerøjne

Sådan laver du mumie-pølsehorn

  1. Smuldr gæret i en skål og rør det ud i lunkent vand. Rør herefter æg, salt og yoghurt i .
  2. Smelt smørret og rør det i.
  3. Kom mel i og ælt dejen godt igennem.
  4. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
  5. Slå dejen ned og del den i ca. 16 stykker.
  6. Rul med fingrene hvert stykke i en lang tynd “dejstrimmel” og kom rundt om en pølse.
  7. Lav en åbning på det øverste stykke, hvor der er plads til øjnene.
  8. Læg pølsehornene på en bageplade og lad dem efterhæve ca. 10 min.Pensl dem med sammenpisket æg.
  9. Bag dem i ovnen ved 200° i ca. 12-14 minutter. Tag dem ud når de er fint gyldne, og lad dem køle af på en bagerist.
  10. Kom tilsidst sukkerøjne på.

Sponsoreret indhold