![](https://imgix.isabellas.dk/madogbolig/media/article/porre-januar-raavarer.jpg?auto=format,compress&fit=crop&crop=faces,entropy&ar=1:1)
Hav altid de rigtige råvarer
på lager, så du er beredt til at
trylle en lækker pastaret frem.
• God olivenolie
• Hvidløg og løg
• Peperoncino (små tørrede chilipebre)
• Tørrede bønner (cannellini, borlotti m.fl .)
• Pancetta eller god bacon
• Gode tomater på glas eller dåse
• Rosmarin i haven eller i vindueskarmen
• Persille, basilikum og salvie, tørret eller frisk
• Spaghetti, penne og et par andre varianter
i tørret form
• Fettuccine og tortellini er bedst frisk og skal opbevares i køleskabet eller fryses
(Spaghetti med linser og pancetta)
Rigatoni Carciofi e calamari
(Rigatoni/penne med artiskokbåde og calamari-ringe)
Ravioli in salsa rosa
(Ravioli med ricotta og spinatfyld) Zuppa Cannellini e zucca
(Grønsagssuppe med græskar)
Læs også:
Evas pastagrundlov - så undgår du fatale fejl, når det handler om pasta.