Brød & Boller
Antal personer: 6-10
INGREDIENSER:
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Lakrids-cupcakes med mascarponetopping
FREMGANGSMÅDE:
Opløs gæren i vandet, og tilsæt honning, salt og olie. Rør godt, og tilsæt knust hvidløg.
Bland de to slags mel i dejen, til den er glat og blank. Læg dejen i en skål, der er smurt med olie, og lad den hæve i 2 timer.
Læg bagepapir i en lille bradepande på ca. 22 x 32 cm, og fordel dejen i formen.
Halvér tomaterne, og pres dem godt ned i dejen. Drys med rosmarin, og hæld rigeligt olie over. Stil brødet til at hæve et lunt sted i 30 minutter.
Drys med havsalt, og bag brødet i ovnen ved 180° i 20 minutter.
LÆS OGSÅ: OPSKRIFT: Grøn salat med edamamebønner og pinjekerner