Der er intet som hjemmebag som kan imponere gæsterne, og denne lækre opskrift på ’chokolade-bites’ er ingen undtagelse. Opskriften er såre simpel, men de små chokolade-bites med flagesalt, som ligner iskrystaller på den hvide chokolade, skal nok få dine gæster til at dåne.
Antal: 8 stk.
INGREDIENSER:
LÆS OGSÅ: Chokorug // Rugboller med chokolade
FREMGANGSMÅDE:
Tænd ovnen på 180°. Fordel nødderne i et lille ovnfast fad, og rist dem i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne, og den brune hinde nemt løsner sig. Vend rundt i nødderne undervejs.
Læg de varme nødder i et rent viskestykke, og nulre de løse hinder af.
Hak den hvide chokolade groft, og smelt den i en skål over vandbad.
Fordel chokoladen i 8 aluminiumsforme eller muffinforme. Fordel 7 ristede hasselnødder i hver form, og drys med lidt flagesalt.
Sæt chokoladenøddetærterne i køleskabet i mindst 2 timer
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Mille-feuille med vaniljecreme og hindbærcoulis