Den græske dessertkok Nikolaos Strangas har en mission om at løfte desserterne i Danmark op på et nyt niveau. Nikolaos Strangas mener ikke at desserterne er fulgt med i den rivende udvikling den øvrige danske gastronomi er gennemgået de seneste år. Nikolaos Strangas har derfor åbnet et nyt konditori i København hvor kagerne skal være at top kvalitet. Her får I en af Nikolaos Strangas super lækre opskrifter på trøfler
Prøv også denne lækre opskrift på kage med nougat mousse fra Nikolaos Strangas
Ingredienser til trøfler
(ca. 100 stk.)
½ liter fløde
420 g manjarichokolade
50 g smør
100 g kakaobønner/nips (fås hos Nikolaos Strangas og i Mad & Vin i Magasin)
Smag denne lækre opskrift på Othellolagkage
Sådan laver du trøfler:
- Kog fløden op og smelt chokoladen i vandbad. Bland de to ingredienser, til de er helt smeltet sammen. Tilsæt smør, når blandingen er kølet ned til 40°, og bland til den er ensartet. Tilsæt kakaobønner/ nips.
- Hæld massen i en bakke, dækket med bagepapir, og køl blandingen ned i køleskab. Tag massen ud af bakken og skær den ud i firkanter. Rul til sidst i kakaopulver.